Poděkování a mráčky na nebi

21.04.2013 21:31

Chtěla bych moc poděkovat vám, mí přátelé, kterým jsem na Facebooku pozvání na událost poslala a kteří jste odklikli účast. Velmi si toho vážím. Setkala jsem se, bohužel, i s velkým nepochopením ze strany některých maminek z Jičína (jedná se o jednu uzavřenou skupinu ), v nichž se někteří dokola zaobírají tématem Proč zrovna Egypt a tvrdí, že je paní doktorka podvodnice a neexistuje. Jedna z maminek ji prý dokonce v Egyptě hledala a nenašla. Chci vám všem , kdo nás znáte, jen říct, že jsem dnes mluvila se dvěma rodinami, které u paní doktorky se svými dětmi byly, její existenci a skvělé výsledky potvrdily a s jednou z nich se ještě chci sejít osobně.Vyzkoušela jsem si je pokládáním stejných otázek, na které obě rodiny odpověděly naprosto stejně. Mluvila jsem s následujícími rodiči:
http://www.monikarohovska.cz/odkazy.html
https://www.nikolcinatouha.cz/

Některé místní maminky pojaly své reakce tou formou, že nám přeci chtějí pomoct a neustále opakovaly, že je to divné a že je přece určitě stejná léčba dostupnější, blíž k ČR a možná levnější. Radily nám Adeli v Piešťanech, což je sice blíž, ale ve výsledku ještě dražší varianta. I tu bychom ovšem někdy v budoucnu hrozně rádi Nikýskovi dopřáli. Velmi nás mrzí, že některé místní maminky nabyly dojmu, že si snad nezjistíme podrobnosti a neprověříme dostatečně, kam že bychom to vlastně jeli. 
Poukázaly také na to, že se budu vdávat a že bych tedy spíše měla peníze ušetřit a svatbu zrušit. Ano, mohla bych ji zrušit, ale nejméně jednu třetinu věcí jsme již zaplatili a nikdo nám ty peníze nevrátí.
Moji milí - zredukovali jsme počet hostů na polovinu, na krk jsem si koupila řetízek za 25 Kč v KIKu, zrušila drahou kosmetičku, přes mé přesvědčení uvažujeme o dvojité svatbě a ušetření poloviny nákladů.
A teď to hlavní - nechceme jediný svatební dar - pokud nám bude chtít někdo něco dát, přijmeme pouze příspěvek na léčbu malého.
Maminkám zdravých dětí přeji, aby nikdy nemusely řešit podobnou situaci a volat po každé, byť malé naději na zlepšení.
Všechny vás budu informovat, jak pokračujeme.