Informace o léčbě

20.04.2013 15:06

Paní doktorka  Eva Augustínová je egyptská lékařka slovenského původu. V Africe působí již  29. rok. Vypracovala vlastní unikátní holistickou léčbu - po tisíciletí úspěšně používané orientální metody a fytoterapeutika dokázala skloubit s poznatky klasické medicíny, kterou posunula o výrazný krok vpřed. 

Celá léčba spočívá v detoxikaci organismu a regeneraci tkání zvýšenou mitochondriální aktivitou a zlepšení metabolických procesů stimulací hypotalamo-hypofýzového a celého endokrinního systému. Vyživuje buňky, regeneruje je, dokonce nahrazuje novými, což zvrátí degeneraci celého organismu. V její léčbě, na které pracovala víc, než 20 let, využívá této schopnosti buněk - je založena na kombinaci starých i nových léčebných metod a různých mechanismech efektu kombinací fytoalkaloidů s dalšími antioxidanty na metabolismus buněk. 
Paní doktorka je zastáncem názoru, že vše začíná u jídla, sestavuje naprosto speciální jídelníčky pro nemocné, které jsou nedílnou součástí léčby.V ceně léčby jsou léky na celý rok.

Nejvýmluvnější jsou zkušenosti mnoha desítek pacientů - prosím, prohlédněte zde:

https://www.dr-eva-therapy.sk/sk/a-vysledky-liecby

 

Jsme nesmírně rádi, že jsme se s ní mohli spojit, že s námi rozebrala Nicoláskovu diagnózu a že by ho do svého léčebného programu zařadila.

Dala bych všechno na světě za to, kdybych slyšela jeho hlas a viděla ho jít......

Stanovila nám nezbytnou dobu pobytu v její ambulanci v Hurgádě na dobu 12-14 dní.

Celková cena za pobyt, cestu, léčbu a léky na celý rok je  cca 74 500 Kč.

Měli bychom nastoupit v srpnu tohoto roku, nyní nás čeká ještě jedna návštěva lázní.